Webinaari: Pumpattavan Leca®-betonin käyttö ja edut 18.3.2021Webinaari: Pumpattavan Leca®-betonin käyttö ja edut 18.3.2021

Rakenteiden täyttövalut ja pinnan muotoilut pumpattavalla Leca®-sorabetonilla

Pumpattava Leca®-sorabetoni mahdollistaa erittäin paksujen täyttöjen valamisen ja pinnan muotoilut yhdellä kertaa. Kevyt BEKAFLOOR LIGHT -ratkaisu valmistetaan työmaalle tuotavalla mobiilisekoitusyksiköllä. Toimitus ja toteutus on tehokas, onnistuu vaikeisiinkin paikkoihin, hukkaa ei synny ja työmaa pysyy siistinä.

Luja ja kevyt (n. 400 kg /m³) Leca-sorabetoni yhdistettynä uuteen toimitustapaan mahdollistaa perinteiselle ratkaisulle paljon uusia käyttömahdollisuuksia. Jopa 100 m etäisyydelle ja 50 m korkeuteen pumpattava kevytsorabetoni on tehokkain ratkaisu täyttöihin, kallistuksiin ja pinnan muotoiluihin.

Tämän 30 minuutin maksuttoman webinaarin aikana asiantuntijamme vastaavat seuraaviin kysymyksiin:

  • Mitä on BEKAFLOOR LIGHT -kevytsorabetoni?
  • Mitä BEKAFLOOR LIGHT -kevytsorabetonin toimitukset vaativat työmaalta?
  • Mitä etuja Leca-kevytsorabetonilla on?
  • Mihin Leca-kevytsorabetoni parhaiten soveltuu?
  • Kokemuksia ja referenssejä BEKAFLOOR LIGHT -kevytsorabetonista? 

Rekisteröidy webinaariin tällä lomakkeella:

Milloin: 18.3.2021 klo 13–13:30. Webinaarin lopuksi vastaamme osallistujien lähettämiin kysymyksiin.

Missä: LiveStorm webinar. Saat ilmoittautumisen jälkeen vahvistusviestin sähköpostiisi, muistutuksen ennen webinaarin alkua ja webinaarin jälkeen linkin tallenteeseen. Voit milloin tahansa perua osallistumisesi vahvistusviestin linkistä. 

Kenelle: Webinaari on suunnattu rakennusliikkeille ja suunnittelijoille, jotka tarvitsevat helpompia ja parempia ratkaisuja täyttöjen ja kallistusten valuihin sekä pinnan muotojen tekemiseen.

Asiantuntijat:

Alex Mäntynen Bekason Oy tb.jpg

Alex Mäntynen

Bekason Oy

Tapanila_round_200x200px.png

Tom Tapanila

Leca Finland Oy