Webinaari: Leca®-sorakaton suunnittelu ja toteutus 15.12.2020Osallistu Leca Finlandin maksuttomaan webinaariin Leca-sorakaton suunnittelu ja toteutus 15.12.2020

Leca-sorakatot ovat varmatoimisia tasakattoratkaisuja, joiden tekninen toimivuus on selvitetty sekä teoriassa että käytännössä. Tuulettuvien Leca-sorakattojen kosteustekninen toimivuus osataan ja ne ovat helppoja sekä nopeita asentaa.
 
Kattorakenteeseen mahdollisesti kerääntyvä kosteus tuulettuu suunnitellusti pois huokoisessa, lujassa ja eristävässä Leca-sorakerroksessa. Rakenne on luja, kestävä ja painumaton, soveltuen hyvin tarvittaessa myös päälle tulevalle viherkatolle.

Tämän 45 minuutin maksuttoman webinaarin aikana asiantuntijamme vastaa seuraaviin kysymyksiin:

  • Miten Leca-sorakatto toimii?
  • Miten Leca-sorakaton tuuletus suunnitellaan
  • Miten ehkäistään haitallisen sisäisen konvektion syntyminen?
  • Mitä yksityiskohtia tulle ottaa huomioon Leca-sorakaton suunnittelussa?
  • Miten Leca-sora toimitetaan ja miten katot asennetaan?

Rekisteröidy webinaariin alla olevalla lomakkeella:

Milloin: 15.12.2020 klo 14–14.45. Webinaarin lopuksi vastaamme osallistujien lähettämiin kysymyksiin.

Missä: LiveStorm Webinar. Saat ilmoittautumisen jälkeen vahvistusviestin sähköpostiisi, muistutuksen ennen webinaarin alkua ja webinaarin jälkeen linkin tallenteeseen. Voit milloin tahansa perua osallistumisesi vahvistusviestin linkistä.

Kenelle: Webinaari on suunnattu kaikille tasakattojen kanssa työskenteleville: suunnittelijoille, urakoitsijoille, rakennusliikkeille ja hankkeiden tilaajapuolen edustajille.

Asiantuntija: Mikko Pöysti, Leca Finland Oy

Poysti_200x200px_small.png