Webinaari: Leca®-sorakaton rakentaminen 16.9.2020Leca Finland järjestää webinaarin Leca-sorakattojen rakentamisesta 16.9.2020. Rekisteröidy täältä.

Leca-sorakatot ovat erinomaisesti toimivia ja myös käytännössä pitkäikäisiksi todettuja tasakattojen eristysratkaisuja. Kosteusteknisesti varmatoimiset Leca-sorakatot ovat helppoja ja nopeita asentaa.

Kattorakenteeseen mahdollisesti kerääntyvä kosteus tuulettuu suunnitellusti pois huokoisessa, lujassa ja eristävässä Leca-sorakerroksessa. Rakenne on luja, kestävä ja painumaton, soveltuen hyvin tarvittaessa myös päälle tulevalle viherkatolle.

Tämän 30 minuutin maksuttoman webinaarin aikana asiantuntijamme vastaa seuraaviin kysymyksiin:

  • Mikä Leca-soratuote sopii mihinkin kattoratkaisuun?
  • Miten varmistetaan riittävä tuuletus, mutta ehkäistään sisäisen konvektion syntyminen?
  • Miten Leca-sora toimitetaan katolle ja mitä pitää ottaa huomioon?
  • Miten Leca-sorakatot asennetaan?

Rekisteröidy webinaariin tällä lomakkeella:

Milloin: 16.9.2020 klo 14–14.30. Webinaarin lopuksi vastaamme osallistujien lähettämiin kysymyksiin.

Missä: LiveStorm Webinar. Saat ilmoittautumisen jälkeen vahvistusviestin sähköpostiisi, muistutuksen ennen webinaarin alkua ja webinaarin jälkeen linkin tallenteeseen. Voit milloin tahansa perua osallistumisesi vahvistusviestin linkistä. 

Kenelle: Webinaari on suunnattu kaikille tasakattojen kanssa työskenteleville: urakoitsijoille, rakennesuunnittelijoille, rakennusliikkeille ja hankkeiden tilaajapuolen edustajille.

Asiantuntija: Tom Tapanila, Leca Finland Oy

Tapanila_round_200x200px.png