Webinaari: Leca®-sora viherrakentamisessa ja hulevesien hallinnassa 10.6.2020Leca järjestää mielenkiintoisen webinaarin viherrakentamisen ammattilaisille 10.6.2020, lue lisää!

Kaupungistuminen ja lisääntynyt tiivis rakentaminen aiheuttavat haasteita kaupunkialueiden sadevedenpoistojärjestelmille avoimen tilan vähentyessä. Rankkasateet ja tulvat aiheuttavat kaupungeille vuosittain kalliita ongelmia.

Kevyt, huokoinen ja helposti käsiteltävä Leca-sora on varmatoiminen ja kantava ratkaisu viherrakentamiseen. Leca-sora sitoo ja pidättää vettä mahdollistaen kasveille erinomaiset kasvuolosuhteet ja vähentäen katutason tulvia rankkasateilla. Se toimii myös lämmöneristeenä, salaojituskerroksena tai keventämässä kasvualustaa.

Tämän 30 minuutin maksuttoman webinaarin aikana asiantuntijamme vastaavat seuraaviin kysymyksiin:

  • Mitkä ovat Leca-soran edut viherrakentamisessa ja hulevesien hallinnassa?
  • Mitkä ovat Leca-tuotteiden ominaisuudet hulevesien hallintarakenteissa?
  • Mitkä ovat Leca-soran käyttökohteet viherrakentamisessa?
  • Missä projekteissa Leca-soraa on käytetty?
  • Mitä hyvältä kasvualustalta vaaditaan?

Rekisteröidy alla olevalla lomakkeella:

Milloin: 10.6.2020 klo 13-13.30. Webinaarin lopuksi vastaamme osallistujien lähettämiin kysymyksiin.

Missä: LiveStorm webinar. Saat ilmoittautumisen jälkeen vahvistusviestin sähköpostiisi, muistutuksen ennen webinaarin alkua ja webinaarin jälkeen linkin tallenteeseen. Voit milloin tahansa perua osallistumisesi vahvistusviestin linkistä. 

Kenelle: Webinaari on suunnattu kaikille viherrakentamisesta ja hulevesien hallinnasta kiinnostuneille: maisema-arkkitehdit, vihersuunnittelijat, suunnitteluhortonomit, maisemasuunnittelijat ja hortonomit.

Asiantuntijat:

Vainio_round_200x200px.png

Susanna Vainio

Aluemyyntipäällikkö

Leca Finland Oy

Sanna Kopola_Hirsimaki_200x200px.jpg

Sanna Kopola-Hirsimäki

Markkinointipäällikkö

Hyvinkään Tieluiska Oy