Webinaari: Leca ja SSTec Oy kivikori- ja meluesteratkaisut 15.4.2021Tervetuloa Leca Finlandin ja SSTecin yhteiseen webinaariin kivikorirakenteista 15.4.2021

Rekisteröidy webinaariin tällä lomakkeella:


 

Kivikorirakenteita käytetään infrarakentamisessa monipuolisesti mm. meluesteinä, tukirakenteissa ja maisemoinneissa. Tyypillisesti ne ovat hyvin massiivisia ja suuren painon vuoksi niiden toteuttaminen pehmeille rakennuspaikoille on haastavaa sekä vaatii usein merkittäviä pohjanvahvistustoimenpiteitä.

Massiivinen kivikorirakenne on onneksi mahdollista toteuttaa kevyemmin. Leca-soraratkaisun avulla rakentaminen onnistuu helposti ja nopeasti, ja täyttämällä kivikorien välit kevennystäytöllä (Leca-soralla) rakenne painaa vain noin 50 % normaalista.

Tämän 30 minuutin maksuttoman webinaarin aikana asiantuntijamme vastaavat seuraaviin kysymyksiin:

  • Mitä ovat kivikorit- ja aidat?
  • Mitä etuja on SSTec Oy:n kivikorirakenteissa?
  • Miksi tarvitaan kevennettyä kivikorirakennetta?
  • Miten Leca®-soraa käytetään kivikoreissa- ja aidoissa?

Milloin: 15.4.2021 klo 13–13:30. Webinaarin lopuksi vastaamme osallistujien lähettämiin kysymyksiin.

Missä: LiveStorm webinar. Saat ilmoittautumisen jälkeen vahvistusviestin sähköpostiisi, muistutuksen ennen webinaarin alkua ja webinaarin jälkeen linkin tallenteeseen. Voit milloin tahansa perua osallistumisesi vahvistusviestin linkistä. 

Kenelle: Webinaari on tarkoitettu suunnittelijoille ja urakoitsijoille, jotka etsivät kustannustehokasta ja kevennettyä ratkaisua kivikorirakenteisiin ja meluesteisiin.

Asiantuntijat: Marko Jelonen, Leca Finland Oy ja Jukka Siekkeli, SSTec Oy