Uusi purkuputkellinen nostolaatikko sääsuojallisiin kattokohteisiinnostolaatikko iso kuva

Työmaiden kosteudenhallinta on saanut paljon huomiota viime aikoina ja sen vuoksi yhä useammin myös kevytsoralliset katot rakennetaan sääsuojien sisällä, jolloin perinteisen nostolaatikon käyttö on tullut lähes mahdottomaksi. Tämän seurauksena olemme kehittäneet uuden ratkaisun, jotta varmatoimiset kevytsorakatot ovat toteutettavissa myös jatkossa.

Viime vuoden aikana koekäytössä useissa kohteissa ollut purkuputkellinen nostolaatikko on osoittautunut erittäin toimivaksi ratkaisuksi sääsuojallisissa kohteissa ja korjauskohteissa, joissa välipohjien täytöt tehdään kevytsoraa käyttäen. Katoilla kevytsora saadaan purettua mutkattomasti ja helposti sääsuojien ristikoiden välissä olevia peitteitä avaamalla ja ujuttamalla laatikon purkuputki sääsuojan sisään.  Tällöin itse nostolaatikko jää sääsuojan ulkopuolelle ja kevytsoran purku tapahtuu purkuputken venttiiliä avaamalla. Näin varmistetaan, että kevytsora ei murskaannu ja tarve kostuttaa kevytsoraa vältetään, jolloin se säilyttää ominaisuutensa sekä tuulettuvuutensa että lämmöneristävyytensä kannalta.  Kevytsoran pysyessä kuivana, katon kuivatustarve on merkittävästi pienempi

Asiakkailtamme tulleen hyvän ja arvokkaan palautteen ansiosta olemme kehittäneet itse nostolaatikkoa yhä paremmaksi. Jatkossakin asiakkaidemme palaute on tärkeää, koska näin ratkaisumme ovat toimivia ja markkinoiden parhaita.