Leca®- ja Kahi -harkot sovellus

Graphisoft ArchiCAD -ohjelmaan on nyt saatavilla Leca- ja Kahi -harkot sovellus. Sovellus sisältää Leca®- ja Kahi-harkkojen GDL objektit ja rakennetyypit.Harkkosovellus

Sovelluksessa on lisäksi laajennusosa, joka automaattisesti harkottaa eli muuttaa halutut seinät harkoiksi. Sovellus sisältää Leca® Lex -perusharkkojen, Leca®-eristeharkkojen, Leca®-valueristeharkkojen ja Kahi-harkkojen GDL-objektit sekä rakennetyypit. Harkotus toimii Leca®- ja Kahi -rakennetyypeillä, mutta lisäksi sitä on mahdollista käyttää ArchiCadin muissakin rakennetyypeissä. Sovellus on erinomainen työkalu detaljisuunnitteluun ja määrälaskentaan. 

Graphisoft ArchiCAD ohjelmalla käytettävä sovellus toimii nyt myös uusimmissa ArchiCAD 18 versioissa sekä ArchiCAD SE 2014-Start Edition versioissa.

Sovelluksen asennus

Jos olet kiinnostunut sovelluksesta, täytä allaoleva lomake ja lähetä se meille. Saat tämän jälkeen latauslinkin ja ohjeet sovelluksen asentamisesta työasemallesi. Antamiesi tietojen avulla voimme toimittaa sinulle sovellusta koskevia päivityksiä ja uutisia.

Sovelluksen käyttöohje

Voit tutustua sovellukseen lataamalla käyttöohjeen aineistopankistamme.

Lataa käyttöohje täältä.

Sovelluksen tilaus