Suomea rakentamassa -kampanja alkaaLeca historia kuva työmaa

Leca-kevytsoratuotteilla on pitkä historia Suomessa. Leca-soraa on valmistettu jo vuodesta 1951, ja Leca-harkkoja alettiin valmistaa 60-luvulla. Yhdessä olemme siis olleet rakentamassa suomalaista yhteiskuntaa, infrastruktuuria ja koteja jo lähes 70 vuotta. Nyt pääset kurkistamaan historiaamme pienen some-kampanjan kautta, olemme nimittäin koonneet Suomen historian merkkipaaluja eri vuosikymmeniltä yhteen Leca-tuotteiden merkkipaalujen kanssa. Mielenkiintoiset julkaisut väritettyinä vanhoilla valokuvilla vievät sinut aikamatkalle suomalaisen rakentamisen historiaan. Kampanjaa pääset seuraamaan 2.11. alkaen Facebook-kanavaltamme, siellä julkaisemme viikoittain yhtä vuosikymmentä koskevan julkaisun aina 40-luvulta nykypäivään. Tässä kuitenkin pieni maistiainen sinulle ennen kampanjan alkamista;

Leca Suomea rakentamassa_1.jpg

Suomen itsenäisyyden vuosikymmenten aikaan mahtuu monenmoista sattumusta, sinnikkyyttä, hyviä kausia ja epäonneakin – niin myös Leca-soran- ja harkkojen historiaan. 

Kokosimme Suomen itsenäisyyden juhlavuoden innoittamana valittuja paloja ja tapahtumia Leca-tuotteiden historiasta aina 1940-luvulta tähän päivään. Tutustu rakentamisen vuosikymmeniin! 

Satavuotiasta Suomea rakentamassa – Leca®.