Leca mukana YT19 näyttelyssä!

Leca Finland mukana Yhdyskuntatekniikka 2019 -näyttelyssä

15.-16.5.2019
Olemme mukana Yhdyskuntatekniikka 2019 -näyttelyssä Jyväskylän Paviljongissa osastolla B120. Tänä vuonna osastomme teemoja ovat infrarakentamisen ratkaisut sekä vesienhallinta. Lisäksi kävijöillä on mahdollista tutustua Leca-sorasta valmistettuun Filtralite-suodatinmateriaaliin. Tervetuloa tutustumaan!


Osasto täynnä infraa ja vesienhallintaa

Osastomme B120 Jyväskylän Paviljongissa tarjoaa areenan ajankohtaisille keskusteluille ja kysymyksille alan ammattilaisten haasteista, onnistumisista ja innovaatioista. Paisutetusta savesta on luotu vuosien varrella monipuolisesti ratkaisuja infrarakentamisen, talonrakentamisen ja vesienhallinnan osa-alueille. 

Olemme myös mukana järjestämässä yhtä Yhdyskuntatekniikan päivien kohokohdista; Get Together –iltaa torstaina 16.5. Illan aikana pääset tapaamaan rennommissa merkeissä sekä Lecan että koko alan päättäjiä ja vaikuttajia.

Viherkatot rantautuivat Suomeen

Osastollamme kuulet lisää juuri nyt kovin trendikkäästä kattopuutarhatoteutuksesta, jossa on käytetty Leca-tuotteita. Asiantuntijamme kertovat mielellään kokemuksiamme viherkattorakentamisesta, yksi suurimmista toteutuksista Leca-tuotteilla on Helsingin Kalasatamassa sijaitsevan kauppakeskus REDIn viherkansi.

Kattopuutarhamalli Leca_tuotteilla 847px.jpg


Infrarakentajan- ja suunnittelijan apu löytyy Lecalta

Mietityttävätkö Leca-soran käyttökohteet infrarakentamisessa? Olemme toteuttaneet vuosien varrella paljon erilaisia projekteja, joten kokemusta haasteista ja onnistumisista löytyy riveistämme varmasti. Haasta asiantuntijamme kertomaan mielenkiintoisista case-esimerkeistä sekä piloteista ja ideoikaa yhdessä uusia ratkaisuja! 

Pssst! Osastollamme on luvassa myös hauska kilpailu nopeimman kaivinkonekuskin tittelistä. Jos RC-kaivinkone pysyy näpeissä, tule testaamaan taitosi!

Marko Jelonen keskustelee FinnBuild kävijän kanssa_847px.jpg


Filtralite®-materiaali puhdistaa vettä kustannustehokkaasti

Messuilla on nyt myös mahtava mahdollisuus tutustua Leca-sorasta valmistettuun Filtralite®-suodatinmateriaaliin. Filtralite® on savesta polttamalla valmistettu suodatinmateriaali, jota voidaan käyttää monenlaisissa vedenpuhdistuksen sovelluksissa. Filtralite®-materiaali puhdistaa mm. Turun seudun jätevesiä Kakolanmäen vedenpuhdistamossa.

Filtralite_puhdistaa_jätevettä_VEAS laitoskuva 847px.jpg


Pitkäikäisyys, luonnonmukaisuus ja kustannustehokkuus ovat valttimme modernissa rakentamisessa

Leca®-kevytsora on rakennusmateriaalina

  • luonnonmukainen 
  • kustannustehokas
  • kestävä
  • pitkäikäinen.

Nämä ominaisuudet nousevat alan ammattilaisten prioriteettilistalla korkealle. Voisimmeko olla avuksi seuraavassa projektissasi? Tapahtumassa voit kysyä Leca-tuotteiden käyttökohteista suoraan asiantuntijoiltamme. 

>> Rekisteröidy kävijäksi

Meidät löydät osastolta B120


Tavataan Jyväskylässä!

Yhdyskuntatekniikka-näyttely on ammattilaisten arvostama kohtaamispaikka. Näyttelyllä on takanaan lähes 40-vuotinen kokemus. Toteuttajina ovat yhdyskuntatekniikan keskeiset järjestöt, joiden alan tuntemus ja osaaminen takaavat laadun.