Joulutervehdyksemme 2018-

Taas on yksi vuosi hurahtanut nopeasti, vai mitä? Joulu on jo ovella ja vuonna 2019 on luvassa paljon mielenkiintoisia projekteja, mutta sitä ennen rauhoitutaan hetkeksi joulun viettoon rakkaiden kanssa.
 
Haluammekin käyttää tämän tilaisuuden kiittääksemme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta ja toivottaa menestystä tulevalle vuodelle

Vuosi 2018 on pitänyt sisällään iloa, haasteita ja onnistumisia – aivan kuten kuuluukin. Vuoden alussa kerroimme kevyen, mutta vahvan Leca-pavun elinkaaresta. Kutsumme tätä tarinaa "luonnosta lainatuksi". Vastuullisuus ja tuotteen kestävä elinkaari ovat myös tärkeitä kehityskohteita tulevana vuonna. 

Tänä vuonna olemme saaneet kunnian olla mukana hienoissa projekteissa, kuten Lidlin uudessa jakelukeskuksessa, ratarakenteen korjauksessa, REDIn viherkannessa ja Jätkäsaaren upeilla katoilla. Pääset katsomaan kaikki projektimme täältä.

Infrarakentamisen osa-alueella olemme kehittäneet uusia ratkaisuja ja ohjeistuksia asiakkaidemme kanssa pitkin vuotta. Useiden kehityshankkeiden lopputulemana saatu tieto on kerätty uusituille Geotekniikka-sivuillemme. Sivuilla on myös uutta tietoa kevytsorakevennyksen ja pilaristabiloinnin kustannusvertailusta sekä erikseen että niiden toiminnasta yhdessä.

Ilmastonmuutos ja sen myötä lisääntyvät sateet aiheuttavat ongelmia alueilla, joissa on paljon vettä läpäisemättömiä pintoja. Olemme tarttuneet tähän haasteeseen ja kehittäneet Rambollin kanssa ohjeistuksia Leca-soran käytöstä erilaisissa hulevesiratkaisuissa. Lisätietoja vesienhallintaratkaisuistamme saat täältä

Kevytsorakattoja on rakennettu Suomessa jo yli 50 vuotta. Tänä vuonna asuinkerrostalojen kevytsorakattoja rakennettiin ennätysmäärä. Ratkaisun suosion takaa katon varmatoimisuus, hyvät kokemukset sekä tuuletuksen suunnittelun ja sisäisen konvektion kannalta tutkitut tuotteet. 

Halusimme tänä vuonna lahjoittaa joulumieltä pakettien muodossa lapsille, jotka muuten jäisivät niistä paitsi. Osallistuimme siis Joulupuu-tempaukseen, jossa kerätään valtava määrä joululahjoja lapsille, jotka ovat lastensuojelun piirissä, huostaan otettuna, sijaisperheessä, lastenkodissa tai muutoin perhetilanteen vuoksi jäisivät ilman joulupukin tuomisia. Joulumieli kuuluu kaikille.

Lopuksi haluamme toivottaa koko Leca Suomen henkilökunnan puolesta kaikille hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

joulupuu logo pieni.png